Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
25.000 Forint feletti vásárlás esetén INGYENES kiszállítás!

A kismama melltartók legendája…

A kismama melltartók legendája…
Milyet, mikor, mekkorát? Először is a babavárás legelső pillanatától!  A pocak alakja visszaállítható szülés után tornával, a melleké viszont csak szikével…
 

Node jöjjön a lényeg:

A kismama melltartó kényelme elsősorban az anyagválasztáson, a megfelelő méreten és a kialakításon múlik. Fontos, hogy a melltartó puha, légáteresztő anyagból készüljön, amely megfelelő támasztást és támogatást biztosít a mellnek. Az anyag kiválasztásánál figyelembe kell venni a bőrérzékenységet is, és olyan anyagot kell választani, amely nem irritálja a bőrt.

A megfelelő méretű melltartó kiválasztása is rendkívül fontos. A babavárás és szoptatás alatt és az azt követő időszakban a mell mérete jelentősen növekszik, ezért fontos, hogy a melltartó megfelelően illeszkedjen. A túl szoros vagy túl laza melltartó nem csak kényelmetlen lehet, de akár a mell alakját is befolyásolhatja, és akár a szoptatás során is problémákat okozhat, a tej csatorna elzáródását, stb.

Méret: babavárás első pillanatától érdemes rugalmas kosarú melltartót választani, tehát ahol csak a körméretet kell nézned, a kosárba pedig veled együtt tud nőni!

A szoptatós melltartó kiválasztásakor figyelni kell a kialakításra is. A legtöbb szoptatós melltartó csepp alakú kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyors és könnyű szoptatást, anélkül hogy az egész melltartót le kellene venni. A csepp alakú melltartók széles szegélyekkel rendelkeznek, amelyek megakadályozzák a melltartó elcsúszását, és kényelmesek a mell alatt.

Összességében a kényelmes kismama és szoptatós melltartó alapvetően puha, légáteresztő anyagból készül, megfelelő méretű és kialakítású. Fontos, hogy megfelelően illeszkedjen a testhez, hogy a terhesség és a szoptatás alatt is kényelmes maradjon. 

Ha bizonytalan vagy a megfelelő méret vagy stílus kiválasztásában, a HelloMamiban segítünk a választásban!

Az oldal tetejére